Montage voorwaarden

01 mei 2022

HN Metaalbewerking monteert / installeert ook bij u thuis of in uw bedrijf. Dat doen wij zelf (in eigen beheer) of in samenwerking met uw bouwbedrijf of interieurbouwer.
Wij nemen contact met u op voor een montagedatum. Wilt u deze montagedatum wijzigen dan kan dit kosteloos 48 uur voor de montagedatum.

Wij kunnen pas bij u aan de slag als u de juiste (bouwkundige) voorzieningen treft.

1. U heeft ervoor gezorgd dat wij tijdig alle informatie hebben gekregen die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de opdracht.
2. U zorgt ervoor dat wij vrije toegang hebben tot het terrein, het gebouw en/of de locatie waar de werkzaamheden moeten worden verricht.
3. U zorgt ervoor dat wij kosteloos gebruik kunnen maken van een geschikte bergruimte, eventueel benodigde (nuts) voorzieningen zoals elektriciteit, (drink)water en parkeergelegenheid.
4. U zorgt ervoor dat er voldoende gelegenheid is voor de aanvoer, opslag en/of afvoer van materialen en hulpmiddelen.
5. U zorgt ervoor dat de veiligheid en gezondheid voor het installatiepersoneel tijdens de montage is gewaarborgd.
6. U dient medewerkers tijdig te waarschuwen voor gevaarlijke situaties.
7. Als er kosten verbonden zijn aan de onder 3 genoemde voorzieningen zullen wij deze aan u doorberekenen.
8. U bent en blijft verantwoordelijk voor de omstandigheden die de uitvoering van de werkzaamheden of diensten belemmeren of verhinderen.

Montage van stalen deuren

Het plaatsen van stalen deuren of wanden is vaak onderdeel van een verbouw of nieuwbouw. Op het moment dat wij de deur(en) of wand(en) voor u inmeten wordt deze maatvoering aangehouden bij productie van uw deur.
Wij kijken tevens of er stabiele bevestigingsmogelijkheden zijn in plafonds, muren en vloeren. Daar moet wel mogelijkheid voor zijn.
Wij vragen u om wijzigingen aan (plafonds, vloeren, muren, leidingen, soort vloer, soort plafond, etc.) direct aan ons door te geven.
U bent en blijft eindverantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigen tijdens het (ver)bouw proces. (Tip: Maak veel foto’s tijdens de verbouwing. Dan heeft u achteraf een mooie naslag)
Meerkosten die ontstaan doordat de initiële maatvoering of de initiële omstandigheden wijzigen en uw opdracht is al in productie genomen komen voor uw rekening.

Specifiek bij montage stalen deuren:
1. U geeft vooraf de eventueel aanwezige stroom-, water en/of gasleidingen aan. Mocht er schade ontstaan door niet aangegeven leidingen, dan kan de schade niet op ons worden verhaald.
2. De sparingen moeten conform het goedgekeurde definitieve tekenwerk zijn.
3. U bent verantwoordelijk voor de (afgesproken) hoogte van harde of houten vloeren. Gaan deze wijzigen dan dient u dit direct aan ons door te geven. Mocht de productie van de stalen deuren al zijn gestart komen de meerkosten voor uw rekening.
4. U zorgt ervoor dat de ruimten waar de stalen deuren geplaatst moeten worden goed bereikbaar en leeg zijn.
5. U zorgt ervoor dat de ruimten waar de stalen deuren geplaatst worden vlak en bezemschoon zijn.
6. Wij moeten toegang hebben tot elektrische stroomvoorzieningen.
7. Taatsdeuren: Bij onze taatsdeuren monteren wij het rozet in uw plafond. U zorgt er voor dat er beton, hout (minimaal 60 millimeter) of staal aanwezig is in het plafond boven de deur. Voor de vloerbevestiging van uw taatsdeur boren wij in de vloer. (Tip: Zorg ervoor dat de vloerverwarming eromheen ligt of voldoende diep. Wij kunnen u hierover op locatie adviseren).
8. Scharnierdeuren: U zorgt ervoor dat op de plaats van stalen kozijn voldoende verankeringsmogelijkheid is.
9. Schuifdeuren: U zorgt ervoor dat op de plaats van de schuifdeurrail voldoende verankeringsmogelijkheid is.
10. Kleine beschadigingen – natuurlijk doen wij ons uiterste best om deze te voorkomen – aan muur, vloer of plafond worden niet door ons hersteld.
11. Kit- en schilderwerk aan muren of plafonds worden niet door ons uitgevoerd.


Contactgegevens
HN Metaalbewerking B.V.
Metaalstore.nl
Metaalstore.be

Vestigings- & bezoekadres:
Avignonlaan 18
5627 GA Eindhoven
Tel: +31 40 8459333
info@metaalstore.nl / info@metaalstore.be
www.metaalstore.nl

Tel: +31 6 22001318
info@hansnijssenmetaalbewerking.nl
www.hansnijssenmetaalbewerking.nl
KVK Eindhoven: 72040238
BTW nummer: NL858958958B01