Meest gestelde vragen

U bent van harte welkom in onze showroom. Het adres is Avignonlaan 18 te Eindhoven. Wij vragen u vooraf een afspraak te maken. Dan hebben wij alle tijd om uw wensen uitvoerig te bespreken en vragen te beantwoorden.

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08.30h tot 17.00h. Een afspraak maken op zaterdag ochtend is mogelijk (niet iedere week).

Hans Nijssen metaalbewerking is gespecialiseerd in het vervaardigen van stalen deuren van het hoogste niveau. Op onze website ziet u een aantal voorbeelden van stalen deuren die wij voor klanten gerealiseerd hebben. Ook in onze showroom hebben wij een aantal uitvoeringen van stalen deuren geplaatst.

U kunt ons bereiken via:
info@hansnijssenmetaalbewerking.nl
info@metaalstore.nl

via:
06-22001318
of
040-8459333.

Op de website vindt u onder “over ons” de werkwijze waarop wij werken. Het start altijd met een gesprek om samen met u uw wensen of idee concreet te maken.

Hans Nijssen metaalbewerking installeert en monteert in eigen beheer. U heeft een aanspreekpunt in het gehele proces. En dat zijn wij.

Hans Nijssen metaalbewerking realiseert opdrachten voor bedrijven en particulieren. Daarnaast zijn wij vaste partner voor partijen in de interieurbouw, de meubelmakerij en keukenbouw.